Cui i se adresează terapia Bowen?

Terapia Bowen este potrivită și folositoare oricui, de la nou-născuți la persoane în vârstă. Oferă alinare sportivilor, femeilor însărcinate și persoanelor cu nevoi speciale.

Se adresează organismului la toate nivelele: fizic, chimic, mental și emoțional și dă rezultate în tratarea afecțiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice.

Are un efect de relaxare foarte profundă, la nivelul întregului corp și facilitează declanșarea mecanismului de auto-vindecare. Cu toate acestea, nu este nevoie să fiți bolnavi sau să vă doară ceva pentru a beneficia de pe urma unui tratament Bowen!

Prevenția este mai bună decât tratarea – toată lumea se simte mai bine cu Bowen! Nu există, practic, contraindicații și nici nu poate face nici un rău!

Efectul rapid de înlăturare a durerii pe termen lung sau permanent, creșterea mobilității articulațiilor, îmbunătățirea calităților fizice precum și reducerea stresului reprezintă principalele beneficii ale Terapiei Bowen.

De asemenea, prin Terapia Bowen se realizează stimularea energiei, îmbunătățirea sistemului imunitar, echilibrarea corpului atât fizic cât și mental precum și detoxifierea organismului.

Tehnica Bowen nu seamănă cu nicio altă modalitate de manipulare corporală sau abordare fizică, precum acupunctura, presopunctura, chiropractica sau masajul terapeutic, şi nici nu foloseşte manipulări în forţă.

Mecanismele declanşate de terapia Bowen la nivelul sistemului nervos sunt foarte subtile, iar corpul continuă să lucreze câteva zile după şedinţă.

Programează o ședință Bowen!

Poți face acum programări online pentru terapia Bowen!