Cum funcționează terapia Bowen?

“Mișcările” Bowen stimulează proprioreceptorii și fibrele senzoriale ale sistemului nervos periferic. Aceasta încurajează organismul să se re-echilibreze și să se reîntoarcă la starea naturală de sănătate.

Proprioreceptorii asigură percepția asupra poziției și mișcării corpului și se găsesc în țesutul conjunctiv, mușchi, tendoane, ligamente și fascie.

În timpul sedinței de terapie vă veți simți confortabil și vă veți relaxa progresiv, reînvățând să vă percepeți propriul corp, din păcate viața trepidantă și agitată pe care o trăim a rupt în cele mai multe cazuri legatura intimă cu noi înșine, încât nu mai percepem semnalele corpului decât atunci când devin violente: durere, senzație de oboseală continuă, etc.

E timpul să deveniți mai receptivi și mai apropiați de cel mai bun și cel mai vechi prieten al dvs. – propriul corp iar terapia Bowen vă va ajuta în acest sens.

În timpul unei ședințe de terapie Bowen terapeutul va executa o serie de mișcări delicate, cu presiune moderată, practicate cu degetele asupra mușchilor și a țesuturilor articulare.

Aceste mișcări vor declanșa o vibrație de-a lungul traseelor nervoase specifice, aceasta va fi receptată, analizată și procesată la nivelul sistemului nervos autonom, care va iniția procesul de auto-vindecare în funcție de nevoile dvs individuale.

La finalul sedinței de terapie Bowen vă veți simți foarte relaxat, cei mai mulți pacienți raportează o foarte bună stare de spirit, devin deschiși, comunicativi, optimiști – dovadă clară că deja corpul ,,lucrează” și începe cu esențialul, sunteți pozitivi și aveți tonusul psihic optim necesar reechilibrării.

Următoarea sedință va fi fixată după 7 zile, timpul optim necesar corpului dvs să prelucreze informația primită și să ia masurile care se impun.

Ce se întâmplă în acest interval de timp ?

  • Deplasările osoase se realiniază.
  • Tensiunile musculare se eliberează și circuitul limfatic se normalizează.
  • Meridianele energetice se restabilesc.
  • Echilibrul psihic se reinstalează.
  • Întregul corp este revitalizat.
Programează o ședință Bowen!

Poți face acum programări online pentru terapia Bowen!